Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické ohrievače
Somogyi FKF 42201
Pridané: 19. januára 2023
(naposledy upravené 20. januára 2023)
Zakúpený v Andrea Shop
Umiestnené v kúpeľni nad dvere. Nie je potrebné použiť dodané diaľkové ovládanie, keď na ohrievač dočiahnete. Je tam hlavný vypínač a zapínacie tačítko. Keď sa použije, vtedy hreje ohrievač do manuálneho vypnutia na plný výkon. ( je tam termostat a vypína a zapína špirálu na max. teplotu zadanú z výroby, takže sa neprehreje )
Po vypnutí diaľkovým, alebo tlačítkom sa ventilátor ešte 30 sekúnd točí, ale špirála už nehreje, tak využije zostatkové teplo.
- Spĺňa účel, rýchlo suší, časovač je výhoda
- Trocha nestabilné
Myslel som že to vykurovanie bude rýchlejšie no treba kúriť dlhšie a to som o jednal viac kw.
Rozmýšľam o vrátení tovaru.
Rýchly prístup
Dobrá komunikácia
- Pekný dizajn
- 2 stupne ohrevu
- kývavý pohyb
- krátka prípojná šnúra
páčil sa mi už skorej, ale nakoniec bol kupovaný v dennej 50% zlave, takže bola naň výborná cena.
dobrý pomer kvalita/cena,
robí čo má, za mňa spokojnosť, vrelo odporúčam
- Veľké + pre moju peňaženku za energije
- Zatiaľ žiadna...
výhoda
Concept KS4000
Pridané: 30. decembra 2022
(naposledy upravené 30. decembra 2022)
Zakúpený v Alza.sk
- Strasne zle ovladanie, z manualu sa clovek nevyzna
- Po vypadnuti elektriny treba opetovne vsetko nastavovat
- Druhy krat by som si ho nikdy nekupil
- Krasny a ucinny produkt
- Ziadna
Rozhodne by som odporučil zodpovednej osobe za tvorbu návodu na použitie vyskúšať si naprogramovať termostat dodávaný k zariadeniu. :(
Som technicky zručný, no trvalo to dva dni pokus-omyl-znovu. :)))
- prijatelna cena
Rýchle teplo a normálny vzhľad dobre zapadne do interiéru
- pomerne jednoduchá obsluha
- manuálny / automatický režim
- český výrobok (ale je možné, že skladaný v Číne :) )
Vhodné pre občasné prikurovanie v menšej miestnosti (v našom prípade šatnik kde nie je podlahovka a v zime sa občas v rohu urobí pleseň). Zatiaľ spúšťané manuálne 2x denne po 1 hodine na nižší 500W výkon. Účinnosť sa zatiaľ nedá vyhodnotiť, chce to dlhší čas. Celkový dojem z výrobku dobrý, pre vyšsie popísaný účel odporúčam.
- Produkt nespĺňa popisované funkcie.Operátorka na zákaznickej linke nevie zákaznikovi poradiť.Tovar bol vymenený,za rovnaký..Prístroj nevykazoval chybu,ale popis funkcii je zavádzajúci.Prístroj neprepína do stanby režimu,ide kontinuálne hreje a následne chladí.Dobrý žrút energie!
Teesa TSA8051
Registrovaný používateľ
Pridané: 20. decembra 2022
(naposledy upravené 27. decembra 2022)
Zakúpený v sk.ab-com.cz
- dobrá cena
- pomerne vysoký výkon
- moderná technológia s keramickým výhrevným telesom
- viacnásobné bezpečnostné poistky
- zároveň aj pekná dekorácia v byte
Pre vyššie uvedené výhody odporúčam výrobok každému záujemcovi.
- Super
- Nezrozumiteĺný manuál
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »