Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické ohrievače
Strend Pro DL01-D
Pridané: 11. septembra 2022
(naposledy upravené 11. septembra 2022)
Zakúpený v Senzačne
Nemôžem napisať svoj nàzor na produkt
nakoĺko ani po týždni od objednávky mi tovar nebol doručený.
Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave ACO7-HtSpSlmCrv20W
Pridané: 5. septembra 2022
(naposledy upravené 6. septembra 2022)
Zakúpený v Electronic Star
- Dám si ohrievač KDE POTREBUJEM.
- Pekný dizajn a rýchle vyhriatie priestoru
Jednoduchá obsluha
- este som neskusal
Dotazník posielate veľmi skoro.
zatiaľ som ho nevyskúšala
Zo stranky mame uz viac infrapanelov vsetko zatial ok. Novy este neodskusany. Je super ze uz ich dodavaju aj priamo s termostatom starsi typ ich nemal, co sme museli kupit zvlast.
Funguje podľa predstáv a popisu na web stránke.
Hlavná výhoda je malá hmotnosť a príjemný vzhľad. Intuitívne ovládanie je taktiež plusom.
Nevýhodou, ak tak môžem uviesť, je nutnosť stiahnutia slovenského návodu na obsluhu. Nie je to však zásadný problém.
Kvalitný produkt za dobrú cenu.
- Kvalita, rýchlosť dodania
- estetický a funkčný výrobok
nový ,nevyskúšaný , podľa technického popisu by mal byť dobrý, hodnotiť produkt bude možný vo vykurovacom období
Výrobok sa páči dizajnovo, žial nemôžem ho vyskúšať v miestnosti. Momentálne je veľmi teplo a tak musím počkať až bude chladnejšia teplota,
Po vypnutí si nepamätá nastavenia. Čakal som aj väčší tepelný výkon. Inak som spokojný. Dúfam že sa nepokazí.
Vypadá to fajn ako obraz, ale kúrenie vyskúšame až na jeseň. Zatiaľ fajn.
- pekný dizajn
- výborný výkon
Nefunkčný ventilátor pri dodaní mi bol v rámci reklamácie
obratom vymenený za fukčný výrobok. Ostatné funkcie v poriadku. Pekný dizajn, skladný
- Cena, pripojenie na Wifi
- Ovládanie elektroniky je možné až po silnom stlačení tlačidla (mechanická vada - dochádza k prehnutiu dosky s elektronikou)
- Nepresné meranie teploty, teplotný snímač má byť umiestnený mimo panelu
Použiteľné, ak budete panel ovládať cez aplikáciu.
pekny vyhrevny obraz skoda ze display nieje na dialkovom ovladaci ale je z boku na ohrievaci co pr mna nieje moc prakticke.pripojenie na wifi som este neskusal a ani to nejako nepotrebujem.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]