Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické ohrievače
Celkom tichý oproti predošlému ohrievaču. Vyhrieva dobre, osciluje hladko bez škrípania.
Skriveny ,skrutky zo zadnej strany nedotiahnute ,celkové spracovanie nekvalitné ,hodnotu 170 e to určite nemá .Sme sklamaný z kvalitou daného panelu ...
- Programovateľnosť. Bomba vec. Asi vymením všetky konvektory doma a vyhodím centrálny termostat.
Škoda, že v balení od výrobcu bol návod na úplne iný výrobok. Asi to predajca vie, alebo predpokladá, keďže mailom poslal link na ten správny a v slovenskom jazyku
- Udržuje teplotu v izbe,je tichý, ľahký, jednoducho sa ovláda, prehľadný panel, po čase sa vypína, aby nerusilo v noci svetlo, dostatočný výkon, v prípade potreby rýchlejšieho vykurovanie má ventilátor
- Nevidím nevýhody.
- Super
- Skvely produkt, rychlo po zapojeni zakuri a pretepli stredne velku miestnost. Dufam, ze mi prinesie usporu.
- Výrazne šetrí spotrebovanú energiu, program dobre funguje, výpočty spotreby- grafy tiež, wifi zatiaľ nevyužitá (možno v budúcnosti). Keďže je bez ventilátora kúrenie je tiché.
Ale plechový materiál pracuje, takže pri "práci" má sprievodné zvuky, ktoré cez deň akceptujem, ale v noci v tichu pôsobia výraznejšie. Citlivým ľuďom to bude prekážať. Dá sa ale pritom spať. Skúšanie bolo len cca 2 týždne, nakoľko je to doplnkové, občasné kúrenie.
- Jednoducha obsluha
- Diaľkový ovládač
- Veľmi hlučný
- Na 2000W príkon, dosť slabý výkon
- Zložité nastavenie časovača
- Nieje to infrapanel ako stojí v popise ani nič tomu podobné
- Teplovzdušny fukár
- Výborný dizajn
- Tichý chod
- Dobrý výkon
- Úplne vyhovuje do menších priestorov
Spĺňa očakávanie
- Super výhodné a
Odporúčam tovar.
- Rýchlo vytopi
Vyzerá super, všetko funguje bez problémov, motaž jednoduchá - zvládne v pohode aj žena .
Skvelá voľba - odporúčam.
- Krasny dizajn
- Prijemne teplo
- Skvela spotreba v porovbani s podlahovy kurenim
Trosku podrobnejsi navod na pouzitie casova / bez casovacz, ale naucil som sa
váha, dizajn
Super výrobok
Neviem povedať, nie je až taka zima.
Odskušane ale momentalne nepouživam, až keď sa ochladí.
Jednoducha obsluha, prijatelna cena
vsetko dobre
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »