Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické ohrievače
Hlučnosť
- Zatial ako ho pouzivame, tak splna to, ze clovek sa pri nom prijemne ohreje za kratky cas a tento pocit ostava dlhsie na rozdiel od konvencnych ohrievacov. Je bezhlucny a ma nizku spotrebu. Na plnohodnotne vykurovanie ho zatial nepouzivame.
Ľahky,dobre prenosny,nehlučný,
- Produkt pekný. Zodpovedá obrazu.
- Navod na obsluhu nie je v slovenskom jazyku. Problem s nastavením., dialkový ovladac funguje len z jednej strany
- Infra ohrievače dorazili bez poškodenia a fungujú bez problémov podľa mojich očakávaní.
Infra ohrievače dorazili bez poškodenia expresne rýchlo a fungujú bez problémov podľa mojich očakávaní.
Produkt pekne vyzerá, má vyhovujúce funkcie a ľahko sa ovláda. Malou nevýhodou je, že manuál nie je v slovenskom jazyku.
- Rýchle teplo
- Pekný
- Skvelé farby
- Smart technológia, bez toho problematické nastavovanie
- Ľahká montáž
- Bol v akcií a prišiel mi škrabnutý, aj keď krabica bola nepoškodená a obraz bol dobre zabalený aby sa tomu predišlo, takže podľa mňa to bolo už od výroby...hold smola
- dizajn
- termostat funguje dobre aj keď sa nenastaví podľa návodu
- kábel má 1m
Šikovný a výkonný
ohrievač ok. len mu chýba jedna nožička čo som písala reklamáciu no nikto nedopovedá. Inak super ohrieva dobre, nastavuje sa trochu ťažšie ale ok.
ohrievač asi má tak 2mm, vyzerá tak nedokončene, plechový panel vychádza z rámu čo je tiež iba z plechu, no nie je to čo sme si mysleli, spred troma rokmi sme tiež kupovali menší a ten má hrúbku 100mm, fajný panel. Tento žiaľ nič. Ani dizajnový prvok, taký lacný produkt za veľa penazí , aspoň že hreje , ale nad 38 stupňov už sa nedá nastaviť.
- Oceňujem nový typ ovládacej jednotky lebo umožňuje nastaviť presnú číselnú hodnotu teploty v miestnosti, čo pri starších typoch sa nedalo.(koliesko s číslicami).
- Pekný a jednoduchý vzhľad
- V balení je diaľkové ovládanie
- Veľa nastavení/režimov
- Oscilácia (polo-otáčavé vetranie do strán)
- Vysoký a len 2,5kg
- Plasty pri bočných spojoch sú ohnuté
- Kábel 1,3m
Po vypnutí sa ohrievač ešte +- 10 sekúnd ochladzuje ventilátorom.
- Rýchle ohriatie
Som veľmi spokojná, kúpili sme ho také prechodné jesenné obdobie. Nezaberie veľa miesta a výhrevnosť je výborná.
- Malý
Kompaktne rozmery. Po vypnuti dlho drzi teplo.
- do kúpelne tak akurát
- velmi slaby vykon
V popise sa uvádza dĺžka kábla 1,7m. Merala som ho a má necelých 1,5m,tak neviem ako sa to meria. S produktom som spokojná. mi
Ešte ho nepouživame
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »