Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické ohrievače
- Oscilacia lamely
Relativne maly, skladny ohrievac vhodny na prikurovanie pocas chladnych dni. Splnil ocakavania.
Somogyi FK 53 Wifi
Pridané: 1. októbra 2024
(naposledy upravené 1. októbra 2024)
Zakúpený v Andrea Shop
- Ovládanie cez Wifi
- S tovarom som spokojná, ohrievač je tichý a veľmi rýchlo zohreje miestnosť
Klarstein Wonderwall Air Infinite, 300 W, na stenu, ovládač
Pridané: 29. septembra 2024
(naposledy upravené 29. septembra 2024)
Zakúpený v Electronic Star
Potrebovali sme panel, ktory po namontovani na stenu ohreje cloveka sediaceho pri tejto stene. Teplo citit do 0,5m od steny. V popise bolo uvedene, ze hreje vo vzdialenosti 2-4m. Pre nas tato volba panelu nebola vhodna. Nesplnil ucel, na ktory sme ho kupovali. Urcite zvazujeme infrapanel aj nadalej. Len nie tento.
CONCEPT Smart 2000 W QH4100
Pridané: 29. septembra 2024
(naposledy upravené 29. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Rýchle nastavenie, vyhreje miestnosť dosť rýchlo..
Sencor SCF 2003
Pridané: 27. septembra 2024
(naposledy upravené 27. septembra 2024)
Zakúpený v planeo.sk
- Dodanie utorok objednané v piatok večer..
- Kompatibilita s aplikáciou super
- Rozmery a nízka hmotnosť
- Možnosť dvoch typov prevedenia
Kvalitné
Rýchly a zaberie málo miesta dobre hreje
- Výborný pomer ceny a kvality
- bezproblemov vyhreje standardne velku izbu
- bezventilatorovy chod
- jednoduchost obsluhy
- moznosti regulacie
Za tu cenu ( 25eur) jednoznacne asi najlepsia volba na trhu. Lahky na prenasanie. Madla pri dlhsej prevadze zvyknu byt dost horuce.
- žiadne
- Papierová nálepka na displeji po odstránení zanechala lepidlo. Farba tlačítok je na niektorých zodratá. Náročná obsluha zariadenia. Nabudúce si kúpin radiátor z fyzickými otočnými ovládačmi. Zle čitatelný displej. Ak sa chcem pozrieť na údaje, tak sa musím zohnúť na úroveň displeja.
- Neda sa ovladať cez wifi, nevšimla som si pri objednavani
Kvalita za rozumnú cenu.
- Nedostatočne stabilne nožičky a uchytenie produktu.
velmi pekny design. Skvela appka. Wifi nam umoznuje zapnut panely na dialku uz po ceste domov. Spolahlive a nehlucne riesenie moderneho kurenia.
Vrele odporúčam na vykurovanie menších priestorov. Veľmi príjemné teplo na vyhriatie starých kĺbov :-)
- Kvalitné spracovanie, jednoduché ovládanie, veľký a čitateľný displej
- Mohol by obsahovať aj nejaký nástenný držiak na dialkový ovládač
Moderný dizajn , veľmi dobre čitateľný displej, intuitívne ovládanie. Za mňa celková spokojnosť s výrobkami spoločnosti CONCEPT.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »