Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické ohrievače
Ohrievač je k mojej spokojnosti. Vyhodou je diaľkové ovladanie. Velmi pekný dizajn. Som spokojná, plní účel
Ľahký, šikovný
- Ešte sme ho len vyskúšali, zatiaľ dobre
- Pohodlna montaz. Pribaleny papier s umiestnenim skrutiek na pohodlne a presne vyvrtanie dier.
- Prkny dizajn
- Okamzite zohrieva
- Wifi + dialkove ovladanie
- Baterie do dialkoveho ovladania nesu suxastou balenia.
- Pekný dizajn
Uz mam 2.kusy
- Dizajn , jednoduchosť obsluhy výrobku.
- Zatiaľ som nezaznamenal.
- Dizajn , jednoduchosť obsluhy.
Zatiaľ som nezaznamenal.
ešte je leto zatial som z radiatorom nekuril ale vyzera dobre
bez zvuku ventilátora,primeraná veľkosť i výhrevnosť
- Ovládanie cez phone je v pohode,diaľkové plní len základné funkcie, plné ovládanie iba cez aplikáciu,
nemožnosť vypnúť natvalo display /keď zapne radiátor automaticky zapína aj display a v noci je to dosť rušivé nakoľko sa dá vypnúť display iba cez telefón./
praktické.
- Splnil očakávania.Utiahne ho elektrocentrála.
- Nič.
Skvelý a ešte aj elegantný výrobok, ktorý sa ľahko ovláda dotykom na displeji alebo diaľkovým ovládačom. Výrobok vrelo doporučujem - kvalita za dobrú cenu.
- Super vyrobok
- Ovladanie cez apku
- Siroky vyber vzorov
Zatial nic
- Cena je výžšia za takýto výrobok.
- Ohrievacie teleso - tenký odporový drôtik, nepôsobil na mňa, že dlho vydrží.
- Na nožičkách sú otvory - pravdepodobne pre gumové nožičky, ale tie nie sú súčasťou výrobku. Ohrievač je veľmi ľahký, tak to nie je závada ale skorej "lepšie by bolo, ak by boli".
- Nožičky sa montujú do tenučkého spodného perforovaného plechu samoreznými skrutkami a preto si treba dávať pozor, aby ste ho neroztrhli silnejším zatlačením na skrutkovač. Mne sa to stalo.
Ja by som si ho po tejto skúsenosti a za takú cenu nekúpil.
Ak chcete pripojiť k wifi, tak v návode je to zle uvedené "podrzat" tlačidlo "1" "set" na ovládači k resetu, ale musíte na prístroji podržať tlačidlo nastavenie 3s a potom začne kontrolka rychlo bikať k párovaniu. Kým som na to prišiel trvalo to 2 dni. Okrem toho perfektná bezhlučna vec.
Ľahký
Už je druhý kus. Prvý sa pokazil po dvoch týždňoch.
A
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »