Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické ohrievače
- Dizajn
- Tichá prevádzka
- Ovládanie na diaľku
- Na nič som zatiaľ neprišiel
Dizajnovo podarený produkt, ktorý bez problémov zapadne do interiéru. Po vybalení z krabice jednoduchá montáž, netreba žiadne náradie. Možnosť pripevnenia na stenu tiež poteší. Spotreba energie je nižšia oproti konvektorovým ohrievačom, ale najzásadnejší rozdiel je absolútne ticho. Ozve sa len cvaknutie pri zapnutí/vypnutí. Nábeh kúrenia je pomerne rýchly. Ovládanie cez aplikáciu je jednoduché a praktické. Smart vykurovanie funguje skvelo. Pri výpadku internetu a zapnutej detskej poistke však ohrievač nijako nezapnete. Pre niekoho môže byť obmedzujúce mať mobil po ruke kvôli ovládaniu. Tento model má totiž iba jedno tlačidlo na zapnutie/vypnutie, teplotu a všetko ostatné nastavíte iba cez aplikáciu. Existuje však o cca 50€ drahší model, ktorý má ovládanie teploty priamo na paneli. To som pri kúpe nevedel inak by som to zvažoval. No dnes, po vyše mesačnom používaní, mi plne postačuje tento model. S produktom som spokojný a nemám žiadne výhrady.
Vigan Mammoth
Pridané: 11. februára 2024
(naposledy upravené 11. februára 2024)
Zakúpený v 4home.sk
- nevhodné konštrukčné riešenie
- Je nefunkčný,nevypina pri nastavenej teplote ani po 8 hodinach
Nefunguje, je to nepodarok,ktorý sa nesmel dostať do predaja ,kvalita je alikvotna k predajnej cene.
Nemá wifi, ale má to aj v popise, naša nepozornosť a zle sme vybrali. Ale inak funguje ako má, posunuli sme ju ďalej kvôli chýbajúcej wifi.
Nie je čo vytknúť, funguje bez problémov.
ohrievac sa da pripojit vsade v miestnostiach kde je zasluka na 240 V
- produkt splnil moje ocakavanie
- Expresné dodanie, dizajn. Viac sa zatiaľ nedá posúdiť.
- Vo verzii s kolieskami sa tieto nedajú zaaretovať.
Skvelá a praktická časovo nastaviteľná proste je to super.....
- Tovar je super
Funguje presne podľa popisu, WIFI pripojenie bez problémov funguje s Tuya smart, Blitzwolf, Blitzhome aj Smart Life aplikáciami, výkon je dostatočný, jediné čo chýba je možno ventilátor....
- Spokojny
- Chýba SK alebo CZ manuál
- Da se nastavit na dalku a dokonce funguje, dekuji.
Mam ho jenomkratkou dbu, ale zatim vsechno funguje tak, jak je treba, jsem spokojeny.
Slabo hreje cez sklo,kolieska sú absolútne nepoužiteľné,nestojí to všetkých štyroch kolieskach, pekný ohrievač ale nekvalitný.neodporucam.
Slabo hreje cez sklo,kolieska sa okamžite pokazia,sú strašné malé, nekvalitné a ohrievač stojí na krivo.neodporucam.
tovar dosiel ako sme si predstavovali a aj co sme objednali
- hreje
- Mám taký dojem ako keby to vyrobili elektrárne aby zarábali potom na elektrike. Testoval som ho niekoľko týždňov. Pri nastavení teploty 21stupňov v zateplenej izbe 5×6metra a zapnutom ešte jednom elektrickom ohrievači. Jeho denná spotreba je viac ako 14kw/h za 24 hodín. A nedokáže ohriať jednu malú miestnosť na 21 stupňov, pri relatívne teplej zime. TENTO PRODUKT NEODPORÚČAM !!!!!!!!!!!
Ak chcete mať teplo kúpte si 2000wat fukár a teplo budete mať hned s oveľa nižšou spotrebou elektriny. Mne takýto fukár fúka pri eko režime (1000watoch) 5 až 10 minút z jednej hodiny, spotreba je 2 až 4 kw za 24 hodín a dosiahnutí tej istej teploty ako polské aeno, akurát fukár má 3 až 6× nižšiu spotrebu pri tom istom výsledku.
- dizajn a akumulácia
- akumulácia tepla
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »